Kuchnia regionalna pełna smaku
W naszej restauracji serwujemy dania kuchni regionalnej i kresowej oraz z dziczyzny.
Cenimy tradycyjne przepisy oraz dbamy o najlepszą jakość produktów.
Szczycimy się współpracą z lokalnymi producentami.
Dostosowujemy menu według potrzeb naszych Gości, będących na specjalnych dietach
(takich jak wegańska czy bezglutenowa).

Szef Kuchni
- Roman Senyk
Człowiek dzięki któremu kuchnia Bojarskiego Gościńca ma tylu stałych Gości. Można przecież wziąć pomysł od kogoś lub znaleźć go w internecie, ale smak trzeba po prostu mieć.

Podlaska Gościnność
Nie wymuszona i wielokrotnie wyróżniona w Waszych opiniach. Witamy uśmiechem, nie stronimy od wzroku i serdecznie zapraszamy do zajęcia miejsca.

Chata grillowa
Miejsce spotkań i biesiad. To właśnie tutaj jest możliwość spróbowania chaczapuri prosto z pieca, wyjątkowego specjału gruzińskiej kuchni! Piec opalany drewnem daje nam duże możliwości z których korzystamy w sezonie zaskakując specjalnymi ofertami spoza karty.