podawana z musztardą i chrzanem
z cebulą, grzybami, kaparami jabłkowymi, ogórkiem kiszonym
lub z lanymi kluskami
z białą kiełbasą i jajkiem
z kopytkami
z chrzanem i musztardą (polecana dla 2-óch osób)
na zasmażanej kapuście z ziemniakami
z kaszą i surówką
z babką ziemniaczaną i bukietem sałat
charakteryzuje się okrągłym ciastem, a także znajdującym się wewnątrz oraz na wierzchu ciasta delikatnie solonym serem
wersja w której ciasto formuje się w kształ łódki, na znajdujace sie w środku nadzienie serowe bija się żółtko jajka z dodatkiem masła
drożdżowy placek wypełniony mięsnym farszem wołowo-wieprzowym z mnóstwem aromatycznych przypraw
placek nadziewany szpinakiem i mieszanką serów
z surówką (7 szt.)
z sosem borowikowym i surówką
ze smażonymi ziemniakami w ziołach, sosem kurkowym i kiszonym ogórkiem
z babką ziemniaczaną i ogórkiem
z kopytkami i warzywami z wody
z suszonymi pomidorami
serkiem śmietankowym i parmezanem
(7 szt.)
z surówką (7 szt.)
z surówką (7 szt.)
z sosem malinowym
(3 szt.)
Zadzwoń i zamów: +48 730 208 408
Nasza kuchnia spełniła Twoje oczekiwania? Planujesz spotkanie z rodziną lub inną wyjątkową okoliczność i chcesz zaskoczyć Gości regionalnymi przysmakami? Skontaktuj się z nami.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez "EOL" Eugeniusz Ostapczuk Bojarski Gościniec, ul. Ogrodowa 28, 17-220, Narewka Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.