podawana z musztardą i chrzanem
z cebulą, marynowanym borowikiem, żółtkiem, oliwą ziołową, kaparami jabłkowymi, ogórkiem kiszonym
z maślanym sosem
z cebulką i prażonym jabłkiem
z kołdunami z baraniną lub lanymi kluskami
z białą kiełbasą i jajkiem
z sosem żurawinowym, prażonym jabłkiem i kopytkami
z chrzanem i musztardą (polecana dla 2-óch osób)
na zasmażanej kapuście z ziemniakami puree
z sosem cebulowo - gorczycowym, kaszą bulgur i surówką
w sosie chrzanowym z babką ziemniaczaną i bukietem sałat z pomidorem koktajlowym
z surówką (7 szt.)
z sosem borowikowym i surówką
ze smażonymi ziemniakami w ziołach, sosem kurkowym i kiszonym ogórkiem
w sosie śliwkowym z babką ziemniaczaną i ogórkiem
z surówką (7 szt.)
z sosem borowikowym lub kwaśną śmietaną
serkiem śmietankowym i parmezanem
(7 szt.)
z surówką (7 szt.)
(7 szt.)
z cytrynowym risotto z dodatkiem kawioru pstrągowego i białego, wytrawnego wina, regionalny ser bursztynowy
nadziewany smażonymi, leśnymi grzybami, ziemniakami w śmietanie, sosem a'la tatarskim, mixem sałat i grzankami
z sosem malinowym
(3 szt.)
Zadzwoń i zamów: +48 730 208 408
Nasza kuchnia spełniła Twoje oczekiwania? Planujesz spotkanie z rodziną lub inną wyjątkową okoliczność i chcesz zaskoczyć Gości regionalnymi przysmakami? Skontaktuj się z nami.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez "EOL" Eugeniusz Ostapczuk Bojarski Gościniec, ul. Ogrodowa 28, 17-220, Narewka Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.